Vezmeš kulíška na záchod s sebou. On na malém nočníku, ty na velkém záchodě. Nás to naučila nouze - musela jsem, v ložnici rozpálená kamna, na záchodě studená dlažba, lezoucí junior k tomu - a když jsem se vrátila, zjistila jsem, že mezitím také kadil. No tož jsme pořídili nočník a když šla matka, šlo i dítě. Ubyl strach, že se spálí o kamna, nastydne na dlažkách, ubyla i jedna podělaná plína.A ještě jsme si společensky pokonverzovali.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.