Když máš malý záchod, tak necháš otevřené dveře... Byly doby, kdy jsem si říkala, jak někdo může brát děti s sebou na WC, jak je to hnusné a nehygienické. Jen co se z mých dvojčat stali "mamáčci" a nepříčetně řvali, kdykoli jsem na onu místnost potřebovala a drze si zavřela dveře, tak jsem prostě nechala otevřené dveře. Někdy vlezli za mnou, ale vždy byli na dohled. Jen jsem se modlila, aby je to brzy přešlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.