Mě připadá tohle téma zvláštní.Jak to,že nemůžete rodit doma? Sežeňte si porodní bábu(tohle označení píšu protože mi to připomíná návrat ke středověku rodit doma) a roďte doma.Když přijdou komplikace,tak to třeba stihnete do porodnice a zachrání Vás i Vaše dítě nebo jen Vás.
Já jsem také byla rozčarovaná z chladného přístupu lékařů,ale upřímně řečeno,když Vám jde o život,tak na nějaké citlivé výlevy,aby Vás nejdříve uklidnili není čas.Měla jsem také v 11tt.zamlklý potrat,který zjistili na UZV-vím,že se jedna známá mamky hrozně divila,že teď při druhém těhotenství(rizikovém)mě pořád posílají na UZV a víc mě sledují,že to za její doby nebylo.Vyjadřovala se jakoby opovržlivě,že to je zbytečné a že oni to taky přežili.Že žádný ultrazvuk nebyl a poslouchali je prý nějakých trichtýřem.
Ještě,že jsem nebyla v té době těhotná.Mamka měla mimoděložní a protože to pochopitelně nezjistili,tak jim tam málem umřela.
Pokud někdo doktory nepotřebuje,tak ať nechodí na prohlídky a rodí doma-když jí půjde o život tak jí odrodí v nemocnici.Ale myslím,že je to velice nebezpečné a nezodpovědné.
Abych ohrozila dítě jen proto,že se na mě doktor neusmívá a sestra stávala po zadku-to bych musela být blázen.Važte si lidského života víc než vlastního pohodlí a příjemnějšího pocitu,který jistě při porodu doma je.Ale mě by to strach prostě nedovolil.Modlím se,aby porod proběhl v nemocnici co možná nejlépe.I tam to nemusí dobře dopadnout.
Jinak rodit doma chtějí pouze ženy,které neměly žádné komplikace při předchozím porodu nebo bezproblémové těhotenství.Ale on ten druhý porod už nemusí být taková pohoda.
Jinak porodní báby by asi měli namaštěný kapsy-v nemocncnici jim tolik nedají.Abych si platila za porod a ještě takhle rizikový - no je to každého věc.
Já myslím,že by měli za statečnost platit nám(:o)
Já jsem teď
Předchozí