Prostě a jednoduše, každý si to musí vyzkoušet a na každé dítě platí něco jiného. Je strašně překvapující, jak diametrálně mám odlišné dítě já od mé kamarádky a to jsou oba lumpíci ve stejný den jen s odstupem 9 minut a jsou to vodnáři. Já si připadám, že mám spíš berana. A sama za sebe se v duchu omlouvám všem, o kterých jsem si kdysi myslela, že neumí vychovat svoje dítě (třeba, když jsem viděla nějakou klasickou scénu ječícího dítěte a "nic" nedělající maminku, která jen neviditelně trpí zmíněnou scénu).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.