TAk to je všude stejné moji tcháni krmily první dceru sem tam ovarem(4 měsice) vepřo-knedlo-zelem(7 měsiců) a tlačenka tam byla taky s cibulí a octem (od 18 měsíců) jen občas když jsem potřebovala hlídat ale i tak mě to hodně štvalo ale první dceru jsem měla v 18 letech takže jsem ani neuměla "zabojovat". U té druhé jsem to hlídala jak ostříž a šlo to. Ještě dnes si pamatuji větu tchýně když jsem přišla z porodnice s první holkou a měla málo mléka a ona prohlásila "To neva já spařím rohlík mlékem a budem jí to dávat" to mě zarazilo ale nějak jsem si říkala má dva kluky asi ví co dělá, no asi ne. Je fakt že s léty přibívají nové poznatky a i ona se hodně poučila protože u druhé dcery mě nabádala ať co nejdéle kojím takže člověk "dospívá " pořad. NO holky ty hrůzy zaplať Pánbů přežili a já vim co určitě dcerám nebudu vtloukat do hlavy až jednou budou sami mamky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.