Milé maminky.I já mám podobnou zkušenost,když se mě má 72-letá babička ptala co dávám tehdy 4-měsíční dceři.Podotýkám,že je doposud kojená a nyní má 6a 1/2 měsíců.Tak mi spadla brada na její doporučení a zkušenost,že svému 3-měsíčnímu synovy dávala opraženou mouku rozředěnou vodou.Tehdy neměly vůbec ponětí o výživě dětí-to chápu.Ale v dnešní době mě velice udivuje,když se dozvídám i o podobných případech.Přeji všem maminkám,ať se takovýchto hrůz vyvarují a hlavně zdravíčko pro ty jejich poklady:-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.