ahoj, necetla jsem celou diskusi ale z toho co pises jako reakci hadam, ze jsi se setkala s nejakou zurivou odezvou- je dobre, jestli mas dobrou zkusenost, ze jsi to napsala, at rve kdo chce co chce. Na druhou stranu - co psala ta holka o tom potratu, tak to neni NÁZOR, ale to , co zazila, a pokud doktor nepozna, ze potrat jeste neprobehl, tak to je docela pruser a nejde jen o to, do jaky miry byl sprostej protože neměl svůj den nebo nakolik šlo o přecitlivělost pacientky, koneckonců kdo není při potratu přecitlivělej... - navíc s tím přece proboha gynekolog se zkušenostma musí počítat, co je v tý škole učej a co dělá< že se praxí nepřiučí nic o svých pacientkách! Pokud se to stalo jak bylo popsáno, tak mě to připadá minimálně na stížnost u lékařský komory, když už ne na žalobu za zanedbání péče.
Mícháš trošku dvě věci - hulvátskej přístup, kterej opravdu snáší každej různě, taky znám namistrovaný lidi který nemůžu vystát, zatímco jiní si o něm myslí že má takovej humor, a fušerskou práci.
Navíc gynekologům snad by na škole měli říct že jejich vyšetření mělo být citlivý psychicky i fyzicky.
Doufam že si mojí odezvu nezařadíš do smečky zuřivců, nechtěla jsem aby to tak vyznělo.
Měj se pěkně,
Iva.
Předchozí