Já se tedy nástřihu bojím ze všeho nejvíc.Musí to děsně bolet.Tedy mojí mamku nastřihli a prý to bolí jako pes a když jí šili,tak to byl pocuc.
Nevím co dělat,aby mě se to nestalo,protože v porodnici rodit musím a chci.Mám rizikové těhotenství,ale nástřih tedy taky nemusím-proti klistýru a oholení mám taky své výhrady.Takže mě manžel oholí před-pokud to bude možné a klistýr-no nevim,prý pokud rodička chce tak ho mít nemusí.
Co byste mi poradily,jste zkušenější.Já mám za sebou jen potrat-porod ještě ne,takže fakt nevim.Mám jen informace od mamky-porod dobrý-nástřih fuj a klistýr jí nedělali.
Kamarádce se stalo,že se dole natrhla a říkala,že to byla její nejhorší bolest v životě a to jsem proti ní cíťa,takže bojim bojim a to jsem teprve v půlce těhotenství.Až budu mít měsíc před porodem,tak budu na Chocholouška(:o)
A holky nebuďte na mě tak ostré.Já teď chodím do práce a jsem utahaná jako kotě a je fakt,že nemám čas číst nějakou literaturu-kromě Péče o dítě a nemám žádnou známou,která by rodila doma.Je to dneska fakt hrdinství.Kort když vím jaké hrůzy se občas dějou i v nemocnici.
Předchozí