moje tchýně má 3 děti a všechny rodila bez nástřihu.Nejmladšímu je teď 15 let. Ale je fakt,že někde se stříhá automaticky.Já když si to představím,tak je mi špatně.Ani si nedokážu představit,jak to musí bolet.
Asi se budu muset podívat na rubriku - sex po porodu-protože mi příde úplně zvláštní,jak se pak někdo může normýlně milovat s partnerem,když je tam dole sešitý nebo zjizvený.
To už je asi psychický trauma,ale když o tom píšu,tak se mi dělá úplně na omdlení.Já jim tam určitě omdlim(:o)Ten nástřih-mě to fakt příde tak strašně nechutný - fakt jako po brutálnim znásilnění.Ach jo-kdyby na to byli nějaké cviky nebo olejíčky nebo něco.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.