podla mna je mainka autorka tohoto clanku trochu egocentricka,
a tiez presvedcena o tom ze veci su len take ako ich vidi ona.
A co ze sedelo dieta v 6tich mesiacoch na nocniku, moja dcera sa narodila velka a silna
a to sme s manzelom obaja maly a hubeny, a chodit zacala v siestich mesiacoch koncom siesteho mesiaca uz sama behala po zahrade a na nocnik chodila tiez, rozpravala uz normalne v osmich mesiacoch.
Presne take mudre osoby ako co pisu sem dokazu potom ludom zneprijemnovat zivot ked cakaju ze kazdy sa ma
chovat podla nejakych clankov, tabuliek, nech si dava kazdy jest dietatu co mu chuti/nemyslim doslovne/,
co mu prospieva, vzdy lepsie davat kolinka ako nechat prerevat hladne dieta pol roka lebo matka chce vyhradne kojit a nema dost vydatne mlieko alebo ho nema dost. Dieta sa vyvija a potrebuje z niecoho rast urcite mu tie kolienka chutili a prospeli nechapem preco sa potrebujete vysmievat a sami tu zosmiesnujete seba svojou primitivnostou. Ja som zacala s miesanou stravou 7om mesiaci a dcera dodnes vypije za den 1l mlieka, co tiez niekto odcudzuje niekto vyzdvihuje, matka sama vidi co dietatu prospieva a nie kazdemu to iste.
Předchozí