Holky, sleduji se zájmem tuto diskusi a musím se přidat na stranu spokojených "pacientek" Heliosu. V uvozovkách proto, že vlastně jejich pacientka nejsem, jen jsem si tam párkrát nechala provést nějaká vyšetření na svou žádost a také jsem tam chodila v těhotenství na 3D UTZ. Byla jsem vždy velmi spokojená s chováním personálu, recepcí počínaje. Když jsem jednou celá ubrečená vlítla do Heliosu (a lehce hysterická k tomu), poté co jsem se od svého gynekologa (jinde) dost necitlivým způsobem dozvěděla, že mám u budoucího děťátka zvýšené riziko Downova syndromu, vydala jsem se do heliosu za kýmkoli, aby mi poradili co dál, případně vysvětlili, o co jde a udělali nové odběry, byla sestra na recepci až přehnaně milá a dost mě psychicky podržela. Několikrát mě vyšetřoval MUDr. Koudelka a musím říct, že je moc příjemný a po odborné stránce asi taky ok. Vše vysvětlí, nespěchá, je citlivý a milý... a pohledný k tomu:))Na vyšetření u něj, ať už šlo třebas jen o 3D ultrazvuk, jsem se vždycky těšila. Nezlobte se, ale jen kvůli tomu, že je doktor mladý a pohledný, nemusí ho ty rezervovanější z vás, které se zřejmě před ním stydí roztáhnout nohy, hned odsuzovat!
Nebudu se dlouze rozepisovat... shrnu to, že HELIOS je fajn a nikdy jsem o tomto sanatoriu ani od svých kamarádek neslyšela jediné negativní slovo (a to jedna z těch kamarádek chodí k MUDr. Texlovi). I když jsem tam přišla jako "cizí" pacientka z ulice, velice mi pomohli a jejich přístup byl profesionální.
Předchozí