Ahojky já mám teda 2 letou holčičku, ale Ďáblíka :-O) No myslím, že je to normální období a je jedno jestli jsou sorozenci kluci nebo holky nebo obojí pohlaví. Co třeba zkusit mateřské centrum? Moje holka se tam vždycky strašně vyběhá -je mezi dětma a hlavně mezi spousty hraček - já mezi maminkama a pokecám -pak taky chodíme plavat - prostě se snažím na každý den vymyslet nějaký program. Přeji pevnmé nervy a posílám pohlazeníčko, protože jsi dobrá máma - jen trošičku unavená,ale to je přeci přirozené. Věřím, že najdeš způsob jak se kluci zabaví sami a ty trošičku odpočineš. Měj se hezky Monika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.