asi tě nepotěším-máme páreček,a to jsou teprv líté boje-holka první třída a kluk druhým rokem školka,haha..taky rozdávám facky,ale ne tak moc,to bych se umlátila..myslím,že "něco" neskončí nikdy,jen to bude líp promyšlené..Ale !! budou letní dětské tábory,asi od 6 let,ale my posíláme poprvé až letos po první třídě a je to fakt znát,že je to tak lepší,až "doroste" i mladší do první třídy,pošleš je oba a třeba na dva turnusy za celé hlavní prázdniny..Moc dobře vím,o čem mluvíš-na té lítačce,kteoru někdo nazval "mateřskou dovolenou" jsem se naučila nesnášet veškeré prázdniny,každý víkend a jakékoliv volno-protože je doma celá rodinka a všichni všechno chtějí a nejlépe okamžitě..To pak taťka jezdí hypernakupovat,vymýšlí programy,zapojujeme tchánovce a platíme hlídací studentky..cokoliv,protože maminka musí přece psychicky i fyzicky přežít !! haha..ale trvalo mi to sakra dlouho,než jsem k tomuhle názoru "dorostla"..A moc dobře si pamatuju dvoje velké prázdniny,tj.dva roky po sobě,kdy jsem byla naprosto sama na ty své dva caparty a jak jsem se těšila až půjdou do školky v září,a ouvej! oni v září onemocněli a na střídačku to zvládali až do května,a takhle dva roky po sobě..teď už snad mají dobrou imunitu,takže letošní zima dobrá-a v létě dva letní tábory pro holku-už zase začínám žít..Fakt to musíš přežít,časem se jich aspon budeš mít možnost zbavit na trošku delší období než je hlídání manželem nebo babičkama-což je dycky problematické a časově velmi omezené-nebo takhle to je aspon u nás..Jeslti chceš,tak písni,taky jsem z těch,co mateřství stále jen nevychvalují..A jak je to jinde?? všude stejně-jen o tom nechtějí mluvit,aby okolí nepřipadali nenormální..haha..čus bus..Iv.
Předchozí