Děkuju Vám za článek!
Máme s manželem holčičky dvojčátka (20měs.), někdy si říkám, že názor-holčičky jsou lepší, hodnější než kluci-je naprosto zcestný.
Připadá mi, že někdy celý den nedělám nic jiného než křičím a večer, když holčičky spí, je mi špatně od žaludku, protože si vyčítám, že jen řvu a že holky přece tak nezlobí, jak se mi to pořád zdá. Asi po nich vyžaduju věci, nad kterými by jiná maminka jen mávla rukou.
Co se týká hraní, u nás je to tak, že u všeho vydrží jen chvilku cca 3min. a pak vyhledáváají další zábavu, popř. začnou pofňukávat.
Zkrátka, jsou dny, kdy jsem já více v klidu, takže i holky jsou v klidu a jindy se ze mě stává ječící furie a holčičky více zlobí nebo pláčou, protože mají ze mě strach. Taky se často kladu otázku, dělám to a to dobře a často si odpovídám, jsem hrozná máma, uřvaná a často i uštvaná. Naštěstí máme hodného taťku, který když může (není v práci) tak rád pomáhá a je s holkama opravdu rád.
Já svoje holky taky miluju, ale kdyby mě někdo točil skrytou kamerou doma asi by mě moc nepochválil.
Přeju Vám pevné nervy a hodně zdraví!!!
Ještě jednou díky za příspěvek.
Předchozí