hezký večer. tak u nás to bohužel nepomohlo :-(((.mám 2 leté dvojky a i když jsem jim vyhradila (hned od začátku)jednu obr.zed,tak stejně v nestřeženém okamžiku malují všude a to doslova,nábytek,stěny,kuchyň,podlaha a dnes dokonce i na prostěradlo - jsem bezradná opakuji dokola,zvyšuji hlas,kříčím a výsledek- byt je pomalovaný !!!! ach jo. snad je to věkem a až budou starší jíž to dělat nebudou a opravdu budou kreslit pouze na paír aj. věci na to určené - stále čekám a doufám :-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.