Milá Pupilko, nemyslím to rozhodně špatně a nechci se Vás jakkoli dotknout. Sama mám 3 děti jdoucí po sobě 13 měsíců a 2 roky. Je tedy pravda, že nejmladší už má 7 let. Nepoužívala jsem papírové plenky, jen klasické hadrové (i na cestování), které jsem vyvařovala normálně v prádelním hrnci na sporáku, máchala ve vaně a ždímala ve ždímačce. žehlila jsem všen svým dětem do 1/2 roku po obou stranách a do roku po jedné . Samozřejmě, že chlapeček se svezl s holčičkou, protože jsem nerozdělovala, co je pro koho. veškré dětské přesnídávky jsem si dělal sama, o polévkách a jiných dobrotách ani nemluvě, asi 2x jsem měla koupenou přesnídávku. Mikrovlnnou troubu jsem dostala, až před 4 roky a ani teď ji nijak extra nevyužívám. Jediné, v čem jsem měla úlevu proti mojí mamce bylo to, že já jsem si nemusela nanosit uhlí a topit. Babičku jednu daleko a druhou vnoučata nezajímala. Po základní mateřské šup do práce. Kolikrát si myslíte, že jsem se za týden dostala k počítači? Do práce,do krámu, na písek, vyprat, vyžehlit, uvařit, pozašívat,přečíst pohádku a spát. přesto si myslím, že jsem moderní matka. nebo ne, když už je mi 40?
Předchozí