četl někdo tuhle zajímavou knihu? já ji mám před sebou...dostali jsme ji ke svadbě a moc jsem za ni vděčná. zaujala mne téměř poslední kapitola s názvem "Milovat nepřítele". Je tady příběh Anny. Manželství se začalo rozpadat po deseti letech. Rozhodla se, že i když ji manžel nemiluje, bude bojovat. Vyhledala psychologa. Zajímá vás jak řešila svou situaci? Něco o Anně: Prosila manžela, aby s ní zašel do poradny; prosila ho, aby si přečetl alespoň nějakou knížku nebo poslechl kazetu na toto téma. Všechny její prosby ale odmítl. Jeho postoj byl asi takový: "Já žádný problém nemám. Problém máš jenom ty." Byl přesvědčen, že má pravdu; zatímco ona ne - bylo to přece tak jasné. Její láska k němu byla díky jeho neustálé kritice a zavrhování pryč. Její duševná energie byla po deseti letech manželství zcela vyčerpaná a její sebevědomí téměř zničeno. Byla pro toto manželství vůbec nějaká naděje? Mohla milovat manžela, na kterém nic k milování nebylo? Přiměje ho svou láskou k tomu, aby ji začal mít rád? Anna je hluboce věřící a pravidelně navštěvuje církevní shromáždění.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.