Neznám odpověd na vaši otázku...jen chci naspat co jsem zažila já... velice podobný příběh. Poprvé když se maminka chtěla rozvádět mi bylo šest... pak nasledovalo večné domlouvání, usmiřování, řešení ale nikdy žádný výsledek. Nakonec to přeroslo v nenávist k jednomu z rodičů a boj o toho druhého... Maminka taky nechtěla aby jsme přišli (mám i mladšího bratra) o tátu. Ale bohužel společné soužití našich rodičů bylo nesnesitelné!!! Nakonec to dopadlo tak že když mě bylo 19 a bratrovi 14 tak jsme je skoro prosili at jdou od sebe. Chtělo to nějaký čas ale nakonec jsme zjistili že jsme skvělá rodina když každý z rozdičů žije sám... oba dva se respektují pomáhají si a každý má nového parnera.... Mě už je dnes 28 a mám vlastní rodinu ale nikdy bych nedopusitila aby moje děti zazily rodinu jen na "oko"... je to ta nejhorší varianta!!!! Udělej to co ti radí srdce ... ať uděláš cokoliv tvé děti to jednou pochopí!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.