I já jsem rozhodně pro variantu č. 1. Znám to a nejenom já, ale i moje kamarádka. Obě jsme už někde jinde, žijeme nové životy a máme nové přátele. Děti netrpí. Čím dřív odejdeš, tím líp pro ně. Zvyknou si. Jednou Ti obě vylétnou z hnízda a Ty budeš hořce litovat, žes neodešla. Neboj, není to tak hrozné jak si myslíš. Já se z toho dostala tak za čvrt roku, kamarádka obdobně. A co zažíváme teď je naprostý opak toho co jsme zažívaly do doby rozchodu. Děti jsou totálně v pohodě a za tátou rády jezdí. Už ani nechtějí jezdit po výletech, stačí jim víkend u něj doma a jsou spokojené. Takže vzhůru do boje! Držím palce...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.