No vidíš, vypadá to, že mu na rodině záleží. Klidně vám to ještě může všechno dobře klapat, ale musíte se oba snažit. Hlavně si nic nevyčítat. Co bylo bylo. Zkus se manžela zeptat, co mu chybí, co mu na Tobě vadí, v klidu ho vyslechni a přemýšlej.
Že se po deseti nebo kolika letech nastřádají nejrůznější drobnosti a lidi si začnou lézt na nervy, je úplně normální.
Mě třeba žena dokáže někdy tak strašně vytočit a otrávit, že bych z fleku práskl dveřmi. A vzápětí udělá zas něco milého, že ji mám zase rád jako dřív.
Ty to vidíš tak, že jsi byla vždy trpělivá, tolerantní a obětavá - ale jak už jsem napsal, on to může vidět jinak. Může mít třeba pocit, že nedostatečně oceňuješ a chápeš jeho práci.
Věř mi, že ženská dokáže někdy neobyčejně "prudit" a přitom je přesvědčená (a nic na světě jí to nevymluví), jak dělá a myslí všechno dobře.
Základ dobrého vztahu je mimo jiné také umět se někdy podívat na věci z pohledu toho druhého.
To přítelkyní to sice trošku zvoral, ale zase - jestli to mezi vámi neklapalo, tak to není až tak nepochopitelné.
Předchozí