Ahojky, Tvůj příběh jsem přečetla bez dechu. Věř nebo ne, ale ve svém okolí mám obdobný případ. Sice ON nebyl tak super táta, ale jen žárlivec, ignorant a hrubián který dokáže malému miminku říct"řveš jak debil a ani dudlíka neumíš dudlat....." a starání žádné. Maželka, je pro něj jen husa, které udělal dvě děti, a to kdy on uznal za vhodné. Peníze není třeba dávat, protože "sakara bereš mateřskou ne?!" A ONA se trápí, pláče a najednou vidí, že dcerka je stresovaná tak silně, že se bojí. Synáček, maličký batolátko se při tatínkovích výpadech plných řevu a nadávek osype atopickým exémem.... A ONA stojí před rozhodnutím jít či zůstat. I její matka jí doporučuje zůstat, ale konečně myslí na své děti a na to, že úplná rodina není vždy štěstím pro děti.A tak jsme našli podnájem a ona půjde i s dětmi. Byl to boj a poslední týdny neskutečný teror z JEHO strany.Ona však drží a těší se až bude klid.
A má varianta 3? Co si něco najít na půl cesty?
Ovšem pokud mohu říci,co já bych volila.....Odjela bych domů. Tam by se ukázalo jak moc stojí o děti a o jejich péči. Pokud by za něco stál našel by si podnájem a za dětma jezdil. 100% bych se rozvedla, protože štěstí dětí je i mé štěstí a má volnost mi otevře dvěře nebýt na vždy sama. Myslím, že by se rozvody už neměly brát jako příběh ze špatným koncem. Vždyť se před vámi otvírá nový začátek a mnohem krásnější.....A jednou, uvidíš jakou sílu jsi svou silou a vůlí odejít,dala dětem. Nebudou se bát a nikoho odsuzovat, neboj se.Vždyť život je krátký a plný starostí a stresů...... proč se trápit něčím na víc?
Moc moc držím pěsti ke správnému rozhodnutí. Nezapomeň na sebe i děti, máš právo být šťastná a děti také. Jeho nelituj, je jen jeho vinoa a rozhodnutí jak se svým životem naložit. On se rozhodl.....Teď je řada na tobě.Hodně štěstí
Eva
Předchozí