Ahoj Lucie. Já bych viděla ještě dvě varianty (pokud ti už někdo něco podobného neradil, nečetla jsem celou diskusi). 3)Aby děti netrpěli a mohli se vídat s otcem častěji, a pokud manžel opravdu o děti stojí, mohl by se do Prahy také přestěhovat i on. Vím, že chlapi jsou málo přizpůsobivý, ale nic zato nedáš, pokud to navrhneš. 4) Další varianta: zůstat na Moravě, ale ne jako manželka, rozhodně se rozvést a žít odděleně. To myslím v obou variantách.
Jako hodně rozumná mi ale připadá varianta od jedné z předchozích příspěvků, tj. odstěhovat se do Prahy a vidět jak hodně otec k dětem tíhne a jak se k situaci postaví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.