Lenko, v pátém měsíci těhotenství, věř mi, že bys našla, když bys musela! svou situaci řešit. Pokud bys např. nebyla a nemohla být těhotná, tak si myslím, že bys svůj současný postoj rychle změnila. Ale je to přesně o tom, že to NIKDY NEPOCHOPÍ TI, CO TO NEZAŽILI. A ani se na ně nelze za to zlobit, zkrátka žijou s růžovými brýlemi nevědomosti na nose a omdlívají hrůzou v představě a s větou na rtech: "Ježíši, tohle bych já teda nemohla..." Věř mi, že mohla - a možná i musela, kdybys byla třeba zoufalá...
Lenko, myslím to dobře, ale lepší ve tvém stavu raději si číst nějaké těhotenské příspěvky než adopční - proč jsi vlastně tady, když nemáš žádný "problém" ani nejsi z těch, kteří by "mohli"? Fakt nechápu Tvoji "přítomnost" tady a hlavně, že jak sama zde píšeš vlastně ani nepřispíváš, ale tohle Tě dohnalo k odepsání. Zvláštní, spíš bych ve Tvém stavu čekala radostné očekávání a bloudění po servrech s těhotenskou tématikou, než vymetání a přispívání do adopčních článků. Ale neber to jako urážku, pouze se nad tím pozastavuji a divím...?
Předchozí