a proč jste z toho vzteklé??? Já nenapadám vaše děti, ale jejich rodiče. Věřte mi že příběhů kdy dítě odloží matka-studentka nebo je dítě sirotek je pomálu - tedy, za pět let své praxe jsem viděla jen jednu matku studentku a žádného sirotka.
A navíc je to selhání i širší rodiny - kdyby se vašim rodičům něco stalo nebo se o vás nestarali, nikdo - teta, babičky.. - by si vás nevzal??
A já neříkám, že Vaše děti nemají šanci na dobrý - lepší život; pouze říkám, že u většiny z nich jsou rodiče asociálové, a to tak bohužel je, jinak byste je neměli doma.
Když vás slyším, bolí mě u srdce kolik "naivních" rodičů stále do adopce vstupuje - tohle by měla být jedna z věcí, kterými by si rodič měl projít - zažít pár návštěvních dnů v kojenáku nebo dětském domově, aby si nedělal falešné iluze o rodičích. A pak přijmout dítě s láskou a podporou.
A nevím jestli jste úplně slepé, ale mnohokrát jsem zmínila, že jsem málem adoptovala chlapečka, který k nám skoro rok chodil.A holčičku, kterou jsem si brala dva roky po něm jezdím stále navštěvovat.
Předchozí