Přidat názor k článku B-Manuál
Trochu jste mě předběhla. Po svých zkušenostech jsem totiž měla v plánu napsat brožuru s názvem "Blít či neblít":o). Od 6.týdne do 14.týdne byla akce B součástí mých každodenních rituálů (opravdu se mi nemohlo stát, že bych byť jen na chvíli na své těhotenství zapomněla). Nepomáhala rada se ráno okamžitě najíst. Šťávy nejdřív musely ven! K údivu ostatních jsem absolutně nesnášela pro těhotné tak typické kyselé okurky(odmalička jsem je milovala),zelí, kávovinové a čokoládové pochoutky. Jediné, co mi šťávy trochu neutralizovalo přes den, bylo JABLKO! Když mě ovanul pach z ledničky, tak se mi pokaždé zvedal kufr... K tomu všemu další příznaky jako např. zimnice, šílená únava, podrážděnost a nepříjemný pocit z vlastní snížené výkonnosti. Nejvíc ze všeho mě vytáčela otázka "Jak si UŽÍVÁM těhotenství" :o). Ke konci čtvrtého měsíce se začalo blýskat na lepší časy a teď jsem ve formě téměř srovnatelné s dobou před otěhotněním. Takže holky, pokud máte podobné stavy, přeju pevné nervy, milujícího partnera a chápavé okolí. VYDRŽTE TO!
Předchozí