Hmm, tak to u mne nějak neklaplo. Napoprvé jsem se svou holčičkou prozvracela tři měsíce a i když to bylo zlé, pak těch zbylých šest mi bylo vlastně skvěle :o)) Zato napodruhé (chlapeček) jsem zvracela a trpěla asi do osmého měsíce. Pak to celkem přešlo ale zase mě začaly trápit otoky, bolavá prsa a ostatní úžasné záležitosti konce těhotenství ;o) Takže bych na podobné rozdělení moc nesázela ;o) Jo a k mým nezapomenutelným zážitkům patří ranní zvracení do koše na parkovišti u obchodu, kde ačkoliv jsem vylezla z auta (místa řidiče) a s břichem jako balón, vyslechla jsem si komentáře o nechutných ožralých ženských hned po ránu ;o))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.