DANIELO, já jsem biomaminka :-) a došlo mi, o čem píšeš a jak to je myšleno. A díky moc za Tvůj příspěvek. Pouze nechápu DÁŠIN příspěvek, proč bys měla jako závidět Lence její těhotenství? Dášo, takže je normální chodit těhotná na diskuze zaměřené na adopce a "ukájet" se tím, že "já bych nemohla", ale vy jo a "já vás za to moooc obdivuju"? Co tím Lenka adopt. maminkám přinese? Řekla bych, že nic pozitivního. :-/ Přesně jak píše Daniela- adopce JE na úrovni bio - tak přestaňte obdivovat adopt.matky...všechny mámy jsou si rovny, protože mají děti a nezáleží na tom, odkud ty děti přišly....chápete už konečně??!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.