Mio, málem bych zapomněla, na genetice jsem už byla v prosinci06, výsledky budu znát prý cca po 12ti měsících:-))Říkala paní dr.Že prý je to náročné a drahé a hlavně nejsou kapacity..... A podepisovala sjem papír, že výsledky dostanu do ruky jen já osobně.Tak jsem se jí zeptala, že kdybych náhodou do roka zemřela, tak jak se pak má rodina doví, zda není moje větev nějak geneticky zatížená....ale tak jakoby z legrace, jelikož mi těch 12měsíců čekání přišlo v té chvíli tak nějak legračních...chuděra byla ze mě celá mimo.Prý nemám tak mluvit....no už tak nemluvím...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.