Milá Sylvo, je smutný co musíš prožívat. Místo aby si se radovala z ročního dítka, tak musíš prožívat takovou bolest. Držím ti palce a pěsti a co se dá. Posílám ti spoustu pozitivní energie. Sama nic podobného neprožívám, ale řešíme se synem taky menší problém. Ne tak závažný, ale přivedlo mě to k velmi zajímavým věcem a lidem, kteří se potkali třeba i s rakovinou. Byli jsme na terapii v Praze za panem dr. Vogeltanzem. Četla jsem od něj 3 knihy a velmi mě oslovili. První se jmenuje "Co s doktorem?" pak jsem četla "Já bezprsá" a ted po dlouhých letech konečně vyšlo další vydání "Co s doktorem II" Určitě už jsi nastudovala co se dalo, ale možná, že by tě tady to zajímalo a určitě by ti to mohlo pomoct. Drž se a pozitivním myšlením nešetři protože věř že určitě bude zase dobře. Zdravím tě taky z Brna Hanka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.