Oceanko, díky!!!To jsou věci, viď??Ještě nedávno jsi mi psala krásný SMSky do porodnice, když mi bylo nejhůř a měla jsem strach o prcka a teď zase tohle.A mezitím ta autonehoda u Výstaviště.Tak si říkám, že mi vlastně asi zachránila život.Já tama nechtěla jet, neměla jsem to v plánu, jen jsem na Úvoze blbě odbočila a nechtělo se mi vracet.....ta souhra pocitů a náhod, když jsem se blížila k té křižovatce a najednou to auto a náraz......pak šlo vše tak rychle.Možná, kdybych čekala déle, nešla na gyndu a na onkologii....kdo ví, co by bylo.... Pusu holčičkám!!Sylva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.