| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Když manžel nechce k porodu

Proč někoho proboha nutit k něčemu co se mu z jakýhkoliv důvodů příčí. Z muže přece nedělá dobrého tátu to jetli byl u porodu či ne, nebo si to snad někdo myslí? Tak to asi žiju na jiné planetě. Osobně si myslím, že je to jen berlička pro ženu, ale jen ta psychologická, uleví nám od bolesti -neuleví, odrodí za nás - neodrodí, tak o co tady vlastně jde. Já měla při prvním porodu manžela u sebe a nijak valně mi to nepomohlo, kolikrát nad sebou ztácel kontrolu, že mi to bylo občas v průběhu porodu spíš na přítěž. Ona dobrá kamarádka se podle mého k porodu hodí lépe. U dalšího porodu jsem ji tam měla i s manželem a bylo to podstatně lepší, byli jsme na "to" tři, tedy vlastně, když počítám i miminko, tak čtyři a vše bylo více v klidu zdá se mi. Ano, je dobré, že může muž v dnešní době navázat s tím uzlíčkem vztah hned od první minuty, ale když nechce, nač ho nutit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.