| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Když manžel nechce k porodu

Mikulo,jsem ráda,že někdo má podobný názor jako já.Občas si připadám divně,když říkám,že manžela u porodu nechci.Každej se pak na nás dívá jako že jsme na rozvod a proč chceme dítě,když manžel nechce k porodu.
Přitom máme manželství pěkné,ale manžel moc věcem kolem těhotenství nerozumí,stará se spíš o takové praktické věci jako vymalovat pokoj,vydělat peníze,udělat vše doma,abych já mohla odpočívat.Ale prostě se slzama a fňukáním si poradit neumí,jak už jsem psala.Přitom na mimčo se těší to určitě,ale je z takové ty straší školy.A já ho rozhodně nebudu tlačit do něčeho co vím,že by nesedělo ani mě ani jemu.Proč taky,jen abychom vypadali před ostatníma dobře?Za to nám to nestojí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.