| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Když manžel nechce k porodu

... a to ještě v době, kdy jsem těhotná ani nebyla. Prostě jsem chtěla, aby tam se mnou byl. Ona ale nechtěl. Pak jsem si přečetla článek porodní asistentky, která psala, že by se muž určitě nutil neměl, že ne každý na to má a že ona sama, když ví, co porod je, by tam nikoho nechtěla. No a já si to uvědomila a nutit jsem přestala. Manžel nebyl stále rozhodnutý, pak jsme jeli do porodnice s tím, že zjistíme co a jak, pojede domů a pak se vrátí, aby mohl hned ke mně, až se malá narodí. Nakonec vše dopadlo jinak, zůstal u mě (jen dojel na otočku pro foťák :), já mu říkala, ať už tedy jde a on, že mě tam přece nemůže nechat samotnou. Opravdu mi moc pomohl a jsem šťastná, že tam se mnou byl. Jen mě dodnes mrzí, že jsme si neužili ty dvě hodinky na sále pak spolu všichni. Já začala po porodu hned krvácet hodně, tak mě uspali a dvě hodiny zastavovali krvácení a je zázrak, že dnes jsem tady ... Bylo to pro něj samozřejmě hrozné tohle zažít... A také mu ve srandě říkám, že já si prožila porodní hrůzy a pak první choval malou on :).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.