| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Když manžel nechce k porodu

Při prvním těhotenství jsme se s manželem omluvili,že k porodu půjde a bude tam dokud to bude pro oba dva snesitelné. Pravda je, že jsme ani jeden nevěděli co nás čeká, tak jsme to prostě nechali otevřené. Nakonec jsme měli možnost být spolu celou první dobu porodní, kde mě manžel od začátku zabavoval,takže to celkem rychle uteklo a když začínalo být ouvej tak se mě tiše a klidně snažil uklidnit. Když ale přišel doktor s tím, že se půjde na věc, rozhodl se počkat venku. Musím říct,že mi to vůbec nevadilo, protože tou dobou už jsem byla ve stavu,že jsem ho téměř nevnímala a všechny svoje síly a smysly jsem soustředila na por.asistentku abych dělala co bylo třeba. Manžel později přiznal, že byl psychicky dost vyřízený a venku mu tekly slzy z celé té bezmoci a strachu. Malou viděl chviličku po narození, popsal si jí a pochoval. U dalšího dítěte to proběhlo stejně a bylo to fajn, spokojení jsme byli všichni. Proto si myslím,že je dobré to zkusit, ale nechat si otevřená vrátka a rozhodovat se podle momentálního stavu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.