Nejsou holt všichni chlapi stejní. Já ho u porodu nechtěla, on taky nechtěl. V momentě kdy to na mě "přišlo" jsem přehodnotila situaci a najednou jsem ho chtěla mít u sebe. A on se tenkrát podřídil. Jenže pak o tom nechtěl moc mluvit. Nakonec se mě zeptal jak dlouho jsem to plánovala, že ho k tomu porodu dostanu a asi mi neuvěřil, že to plánované nebylo. Převážnou první dobu porodní jsem strávila doma částečně sama a pak když se vrátil večer z práce tak s ním. Do porodnice jsem si odskočila na 3 hod. Já to sice cítím tak, že mi pomáhala jeho přítomnost, ale on to cítí úplně jinak. Bylo mu nepříjemné, dívat se na mě jak trpím. Tohle je tak citlivé téma a těžko to vyřešíme. Na jednu stranu si myslím, že je dobře když muž vidí co to porod je, ale pokud by to mělo pokazit vztahy mezi mamkou a taťkou.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.