moje mladší dcera zná od 18 měsíců taky všechny písmenka, hrozně moc ji baví číst, říká se mnou básničky, ale nechce malovat, neumí se oblékat a ani se sama nenají, teď je jí 22 měsíců. Chtěla bych se vás zeptat, co bych měla sledovat - jestli se u ní taky nejedná o tzv. Aspergerův syndrom. Je totiž tak moc jiná než její starší sestra - hrozně se vzteká a vzteku nás někdy i kouše, kouše si i oblečení. Všichni v okolí mi říkají jak je to chytrá a krásná a šikovná holčička, ale mě to vrtá hlavou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.