Rodila jsem před dvěma lety a přítel byl rozhodnutý k porodu nejít. Že prý by tam sebou seknul. Celé těhotenství jsem mu jen říkala: Nemusíš tam být až budu tlačit, ale chci abys tam se mnou celé ty hodiny byl, povídal si se mnou a jen tam byl pro mě. Za tebou budou dveře a až budeš chtít odejít, uděláš jen dva kroky a budeš na chodbě. V den D byl se mnou v porodnici od osmi ráno a naše sluníčko se narodilo ve čtyři odpoledne. A milý tatínek nikam neodešel ale statečně mi dokonce držel kyslík. A pointa? Týden před porodem mu říkám: Podívej se do téhle knížky ať víš jak vypadá narozené dítě, pupečník a placenta ať ti pak není špatně. Odpověděl: Já tam nebudu, tak na co bych se díval. A pak se klepal jak drahej pes když se miminko narodilo úplně šedé a "ošklivé".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.