No u té operace chlopně je to jasné, tam nemá partnerka možnost být přímo u operace... ale má možnost snažit být s Tebou co nejdéle před operací a co nejdřív po operaci (jak se na to budeš cítit... co bych já dala za to, kdyby se mnou ve špitále někdo byl a rozptyloval mne v tom hrozným čekání na operaci, pak při pooperačním splínu, týdenním čekání na výsledky histologie apod... bohužel na jiných odděleních než v porodnici platí návštěvní hodiny, za mne to byly 3 hodiny denně, a zbylých 21 tam člověk musel být sám, mobily nebyly, jen jeden automat na oddělení... hrůza)... to je jako být se ženou při první době porodní a po porodu už s mimčem. Ona právě ta přítomnost na hekárně je na tom skoro nejdůležitější (určitě většinou nejdelší).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.