Honzo. Litovat můžeš nebo nemusíš. Jak chceš. Vezměme prosím hypotetickou situaci, že by na mě skutečně udělala větší dojem instalace 102 cm LCD do obýváku. Budu okamžitě zdejšími čtenářkami a tebou přeřazen ze škatulky "hulvát" do škatulky "nestvůra" a veřejně zpranýřován. Bude automaticky politována má žena a dítě a bude jí virtuálně porazeno se se mnou rozvést. Čtenářky si na svého robertka vypilují nový zářez za dalšího sestřeleného machošovinistu a jejich ego si povyskočí na slepičím bydýlku o další skok. Ať žije uniformita! Každý přece máme právo na demokratický vlastní názor, ale VOCAŤ POCAŤ. Vocať pocať znamená relaci nastavenou trendy be-in trendem fotr u porodu a nikdy jinak. Chtělo by se mi toto jednání přirovnat k chování stáda ovcí, ale neudělám to, neboť živou ovečku vlastním a svým přirovnáním bych toto inteligentní zvíře urážel. Na závěr bych chtěl říct, že bych si ho radši ufik, než žít s někým, kdo by mě takto buransky tlačil ke zdi v tak osobním a intimním rozhodnutí, jako zda být u porodu nebo ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.