Moje porody nebyly nic moc.K prvnimu se manzel docela tesil,popravde jsme ani jeden presne nevedeli,jake to bude.(to je logicky,bylo to pro oba poprve..) Maly nesel ven, hodne me nastrihovali, museli mi jej vytlacit z bricha ven. Jediny negativni zazitek,ktery z toho mel manzel, byl strach o me,pri porodu dalsim.
Druhy porod byl opravdu zly,vzali na me kleste a to jsem byla opravdu stastna,ze tam byl a mohla jsem se o neho oprit.(Doma mi rikal,ze se bal ze mu rozdrtim ruce :-)) Hodne spatne sem se po tomto porodu hojila,neprijala jsem sici material,kdyz me po porodu propusteli z nemocnice,jizva se mi na 3 mistech mirne otvirala, rekli mi ze si ji mam 3x denne mazat nejakou masti...Kdyz sem se poprve uvidela,obrecela jsem to a nemohla jsem se na sebe ani podivat,mazal me manzel..... Byla sem si jista,ze mu budu zrejme pro sexualni zivot dost dlouho odpudiva. Nestalo se tak a mam spis pocit,ze si me vazi vic a ma me i raci, je hodne jemny... Nasemu sexualnimu zivotu to nijak neublizilo a ja za 10 tydnu!!!(to mi prijde hodne brzo)jsem schopna normalniho milovani.
Myslim,ze by u toho meli byt oba, na zacatku tam taky prece byli ne? Pripada mi to naprosto samozrejme a zarazi me,ze o tom musi nekdo premyslet.
Předchozí