No vidíš já měla neco podobného a to jsem byla jako druhorodička. Akorád tršku jiné . Manžel se mnou k porodu nechtěl ,prostě nechtěl a já ho k tomu taky nenutila .Je dospělý a svéprávný a to znamená (si myslím) , že má právo na svůj vlastní názor a dál jsem to neřešila. Když jsem byla těsně po porodu a sestřička se mě zeptala komu zavoláme já na to ségře nějak jsem byla ráda že už to mám za sebou a chtěla jsem odpočívat . Dali mi malou ke mě a já se nemohla na ní vynadívat vlásky dlouhé okolo 7 cm a když jí každej viděl tak se ptal proč jí dávám v květnu paruku ,samozřejmě , že jsem to pochopila jako srandu byly to přátelé a od těch opravdu nic jiného nečekám. Ta maminka co napsala tenhle článek tak tu asi manžel po porodu moc asi nechválil a tak si potřebovala "vylít" srdíčko někde kde věděla že to bude účinkovat . Celkem to tu dobře rozjela ,ale jsme jen lidi .Můj názor je že se rodilo rodí a bude rodit prostě příroda už to tak zařídila že rodit musí živočichové rodu ženského a basta. A jestli "sameček" u porodu asistuje nebo ne . Ono jeho tělo nevidává po porodu tu správnou chemickou reakci jako v těle ženský. No myslím , že dost už, půjdu raději dělat něco užitečnějšího . Třeba pověsit prádlo nebo jít po úřadech.A nebo taky jít si hrát s tím tvorečkem co jsem před 6 léty porodila. Vlaďka. Jo a vy co tu píšete o tom jak jste "vyzrály" nad muži nebo jaký máte názor na svého manžela- přítele chtěla , zkuste mu to dát přečís. Bych chtěla vidět tu reakci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.