Já mam take štěstí na školku. Ano, každý den kromě jednoho bezmaseho, kdy je sladký oběd, mají maso. Ale já si myslím, že děti maso potřebuji a po pravdě- ty moje ho moc nesní. Kromě toho přílohy jsou velmi pestré, rýže, brambor, omáčky, těstoviny. luštěniny.Maso rovněž střídají. POlevky jsou rovněž pestré, zeleninove, luštěninove, mlečne.
Pomazánky na bílem nebo celozrnném. Ty krajíčky jsou tenke, ale mohou jich sníst kolik chtějí (ty moje sní stejně jenom jeden...). A mě vyhovuje i ta pulka jablka nebo mandarinky nebo něčeho jineho. Protože to mají ke každemu jídlu- k oběma svačinkám i k obědu je něco čerstveho- ovoce nebo zelenina.
Mívají i jogurty. Takže když to nasčítám je ten den co se týče stravy mnohem pestřejší než kdyby dostala dopoledne jen jedno jablko. Záleží na dítěti. Ty moje sní málo, ale chtějí častěji. Takže po jablku dopoledne by padly hlady, ony k tomu musejí ten chleba nebo něco..:-)
Se sušenkami jsem se nesetkala. Bonbony dostavají, ale nikdy ne víc než jeden denně a to ani ne vždy. Doma dětem přece taky dáš občas něco k mlsání. Ale souhlasím, přehánět se to nesmí.
Předchozí