| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Co jedí moje děti ve školce?

Já byla se školkou spokojená,ovoce měli v misce k odpolední svačině denně,jablka,mandarinky,pomeranče oloupané a každé dítě si mohlo vzít jak chtělo,banán většinou dostali jeden.Pomazánky na pečivu,které se střídalo-celozrné,chléb,rohlíky.Pokud chtělo dítě jen suché pečivo nebyl problém.Rozhodně učitelky do ničeho dítě nenutili.plně respektovali,když rodiče oznámili,že dítě nejí třeba maso(náš případ),tak děcko nechali,že si vzalo třeba jen kousek.K pití čaj,mléko,kefír,nebo jogurtový nápoj.
K obědu se střídali různá jídla,knedlíky třeba minimálně,omáčky v rozumné míře.Beru,že třeba pohanku,nebo cizrnu na jídelníčku neměli,ale většina dětí yb to nejedla a rodiče by si stěžovali.Takže rozumný kompromis.
Jogurty,pribináček,termix taky běžně.
Sušenky nikdy, bonbony jen pokud přineslo dítě na oslavu svátku,narozenin,tak to učitelka rozdala jinak ne.
Sladké pečivo velmi minimálně,občas vánočka,nebo loupáček.
Jídelníček vystaven na týden dopředu,takže jsem si ho mohla opsat a doma uvařit to co ve školce neměli.
Ovšem horor je teď ve škole.Na každém patře automaty na sladké nápoje(cola,fanta),sice mají nárok na pitný režim,ale jen do své přinesené láhve.Pokud si přinese láhev s vodou a nechá si ji na lavici,je zle.
Dříve byla možnost kupovat svačinky(školní mléko a rohlík,trojúhelníček sýra a pod.)Nyní pro nezájem rodičů zrušeno.
Ve školní jídelně se vyměnilo vedení a výsledek:sice výběr ze dvou jídel ,ale buď univerzální omáčky,nebo smažené jídlo.Občas sladké moučné jídlo.Syn si stěžoval,že mu tam nechutná,takže teď využívám toho,že jsem doma a vařím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.