No to není tím, že bych si myslela, že to nemůže. Prozatím jsem si koupila kuchařku a ..... časem na to dojde. Já jsem taková pomalejší, všechno má svůj čas:-). Mimochodem ty jáhly, už jsem je zkoušela, ale dost mě štvou, i když je spařím několikrát vařící vodou tak mě příjdou hořké. No musí být čerstvé, ale kam na ně. U nás v BIOprodejně je mají, ale datum výroby tam nikde není a trvanlivost je tam i půl roku a přitom jsem četla, že zrovna jáhly májí díky zpracování trvanlivost cca 3 měsíce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.