Barčo, kde takoví chlapi rostou?? Ten můj by pro mě před svatbou udělal první poslední. Pořád mi říkal, jak se na mimi moc těší, jak s ním bude chodit na procházky, abych si mohla odpočinout a jak mi bude pomáhat, abych nebyla pořád unavená, atd. Samý kecy. Dneska přijde z práce domu, sedne k počítači a nehne se odtud do doby, než jde spát. Eventuelně souložit. Jídlo jí taky u počítače a když náhodou za ním malej přijde a něco chce, tak ho ani neslyší, protože má na uších sluchátka. Já vím, že je to hlavně v něm, ale protože už ho trochu znám, tak vím, že jeho by to změnilo, kdyby u toho porodu byl. Vím, že ne každej chlap na to má (i když mi to tak trochu přijde jako srabárna, když mimi dělají, tak je jim fajn, ale když mají koukat, jak přichází na svět, tak je jim zle), ale to je asi daný něčím jiným. Jen jsem chtěla říct, že bych byla radši, kdyby u porodu byl a moc mi vadí, že tam nebyl. Leč nebyla to jeho chyba. Ten názor, cos zmínila, mi taky přijde dost krutej, protože jak už jsem řekla, ne každej chlap na to má a je fakt, že je lepší, když počká doma, než aby přidělal sestrám na sále starosti a práci.
Předchozí