díky za Tvůj příspěvek. Mě potkalo to samé co Sylvu. Naštěstí jsme jedno dítě stihli, než se ta mrcha nemoc ukázala. I tak mě na tom vždycky skoro nejvíc mrzelo, že druhé dítě už téměř jistě mít nebudeme. O to víc obdivuju ženské, jako jsi Ty. Je prima, jak jsi se s tím dokázala vypořádat. I když jednoduché to určitě nebylo. Přístup přítele byl určitě ranou pod pás. Ale zase se ukázalo, že to asi nebyl ten pravý. Shodou okolností jsem se v nemocnici seznámila s dvacetiletou holčinou, která na tom je hodně podobně jako Ty. A přítel se na ni vykašlal už tři týdny po operaci ... Ale přesně jak říkáš - život nám něco vzal, ale na druhou stranu i něco dal. Dostaly jsme šanci prožít život naplno a to se taky počítá! :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.