Kdo jíte párky? Následujici receptura na obyčejné párky byla získaná od nejmenovaného pracovníka jedné Rakouské firmy, která vyrábí uzeniny na objednávku a podle cenových požadavků supermarketů a hypermarketů v České republice (takovej páreček z Makra ...). Pokud byste v receptu marně hledali maso, nespletli jste se, skutečně tam žádné není. Obyčejné párky: receptura na 100 kg výsledného produktu :
15 kg SEPARÁT (kostní moučka) 15 kg SÁDLO 26 kg KŮŽOVÁ EMULZE 10 kg A-GEL (chemie) 6 kg ŠKROB 22 kg LED (strouhaný pro spojení směsi, později zvodnatí) 1,9 kg SŮL 2 kg SÓJA 1 kg EMULGÁTOR 1,1 kg KOŘENÍ + BARVIVO ------------------------------------------ Výsledný produkt = 100 kg růžovoučkých párečků
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.