(jen tak mimo soutěž... sama říkáš, že porod nedokážeš úplně oddělit od sexuálního života... to já taky... a plno dalších ženských... a právě proto u toho často chtějí mít právě manžela, protože prožívat svoji sexualitu s kamarádkou nebo maminkou není zrovna to pravé ořechové... to mne jen tak napadlo, jak to tu čtu; jinak samozřejmě dula či soukromá PA je OK, ale pokud ženské záleží třeba i na tom společném prožívání, tak halt PA tatínka nenahradí...)
Jinak s tím právem veta v případě sexu u toho kdo NEchce bych teda byla opatrná. A co když jeden z manželů by měl rád soulož častěji a druhý vzácně... tedy žena se chce milovat dvakrát týdně a muž NEchce, protože se radši kouká na telku a milování by rád absolvoval tak dvakrát do roka. Bude mít taky právo veta? Je správné, aby řekl ženě "já prostě NECHCI a ty se zařiď"? Tedy možná jsem naivní, ale řešit by se to mělo spíš kompromisem, než vetováním. Myslím, že to právo veta nejde zobecňovat... ani u toho sexu ani jinde. U porodu lze taky možná volit kompromis... třeba přítomnost otce jen u první doby porodní. Obě strany ustoupí. Manželka z trvání na jeho přítomnosti u tlačení, manžel z úplné nepřítomnosti. No ať si to každý zařídí jak je libo.
Jinak s tím vetováním sadistických praktik při sexu bych s Tebou souhlasila, to bych taky nezkousla... ostatně i u jiných praktik, které jeden partner odmítá, by to platilo. Ale univerzální pravidlo to není. On vůbec celý život se do univerzálních pravd dá nacpat stěží.
Předchozí