| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Co jedí moje děti ve školce?

No, jednak - není to na můj podnět, tj. to že děti de fakto nedostávají vejce jsem zjistila teprve během synova docházení, spíš ho učím vejce poznat a nesníst. Druhak - oni opravdu pečlivě propočítávají normy na všechno (program zdravá škola) a vejce (krom třeba v přílohách a tak) nejspíš neprojde skrz vysoký obsah cholestetrolu. Ani na velikonoce vejce dětem nedávali - a já to jen využívám jako příjemnou zkušenost, že nemusím mít takový strach. Za třetí izolovaná alergie na soju v dětském věku je celkem hodně neobvyklá věc a polyvaletní potravinoví alergici mají ve školce vždy problém, často dokonce nemůžou chodit, pokud školka nevyjde vstříc. Za čtvrté - ve všech párcích rozhodně soja není :-), syn má občas úlet že chce "párek v rohlíku" - ne že bych ho někam pustila aby si ho koupil hotový, ale v takové situaci obejdu v obchodě celý regál, pečlivě nastuduju všechny etikety a pak odcházím s tím, co je maximálně v souladu s tím co čekám, s minimálním obsahem toho co se mi nelíbí. Ale je fakt, že takový páreček pak vyjde třeba ke 150/kg - ale na to prostě nekoukám. A ano, jistě by bylo lepší maso - bohužel syn je z těch dětí, co maso je pro ně utrpení největší, chce ho co nejmíň, napůl rozkousané ho chodí plivat do koše... A při tempu růstu co má (v 6 1/4 letech 130cm) plnohodnotné bílkoviny potřebuje...tak občas dojde i na ten kvalitní párek, protože ten aspoň sní. :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.