Zadrž :o) Já nemám potřebu účastnit se přestřelky argumentů... pouze jsem navrhla alternativní pohled na "Tvoje vejce" :o) Nemám potřebu se přít o pravděpodobnostech alergií na jednotlivé potraviny... nicméně kdybych do toho chtěla jo vrtat, tak v těch párcích není jen sója a pravděpodobně školka nevybírá párky tak zodpovědně jako Ty... (mmch s alergiemi dětí na barviva a různé věci co jsou v párečku jsem se teď v posledních dnech osobně setkala). Já si ten párek vůbec osobně neberu (uzeniny vůbec nejím, protože mi nechutnají, manžel je jí a kupuje si je sám dle libosti, takže já s nimi nepřijdu ani do styku), ani ty vejce. Mně je to celkem šumák :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.